This page has moved to a new address.

This is not another blog

This is not another blog: August 2013

Thursday, August 22, 2013

H&M AUTUMN / WINTER 2013

Waarschijnlijk heeft het grootste deel van jullie inmiddels de nieuwe H&M catalogus op de mat gehad. Hoewel het vroegââh zo ongeveer mijn favoriete winkel was, koop ik de laatste tijd steeds minder bij H&M. Misschien heeft het er iets mee te maken dat het enige filiaal in de buurt klein en volgepropt met alle nét niet artikelen is? Of dat de halve school al rondloopt in 'dat ene leuke truitje'? Of omdat de winkel altijd overbevolkt wordt door wanhopige huisvrouwen die krijsende peuters in buggy's door de gangpaden proberen te manouvreren? Ik weet het niet, maar gelukkig bestaat er zoiets geweldigs als een webshop. 
Gegarandeerd buggy-vrij!

Er zitten leuke items in de nieuwe collectie, maar over-all spreekt het met niet zo aan. Jammer, want normaal gesproken ben ik enthousiaster over de collecties. Die kledingstukken met leer vind ik trouwens wel heel tof! 

Ik heb een aantal favorieten op een rijtje gezet en de manier waarop ik ze zou dragen.
  
Wat vinden jullie van de najaarscollectie van H&M?

Labels: , , , , ,

Friday, August 16, 2013

VANS

Aloha vanuit Frankrijk! Na twee weken Engeland zijn we afgelopen dinsdag weer terug op het vasteland en blijven we nog een weekje aan de franse kust om de vakantie af te sluiten. En eerlijk gezegd ben ik blij dat het er weer bijna op zit. Hartstikke leuk allemaal hoor, die vakantie, maar inmiddels begint het nachtelijke gesnurk, gesmak en tandengeknars van mijn familieleden + hond toch wel lichtelijk irritant te worden en ik zou bijna een moord doen om weer eens in een fatsoenlijk bed te slapen in plaats van op dat ellendige luchtbed.

Mijn opa en oma zijn ook naar Frankrijk gekomen dus dat is wel extra gezelig! De laatste paar vakantiedagen zullen we doorbrengen met het bekijken van kustplaatsjes, touren door de omgeving en aan het strand liggen dus dat is ook geen straf. Toch mis ik wel die real-life vorm van sociaal contact. Whatsapp enzo is allemaal wel leuk em handig, maar je mist toch een deel van de gezelligheid. (En je kunt geen eetfeestjes houden op whatsapp wat overduidelijk een minpunt is.) De Franse tokkies op deze camping bieden helaas niet veel hoop als het gaat om een leuk gesprek (afgezien van het feit dat ze alleen maar plat Frans spreken, en mijn taalgevoel nu ook weer niet zó daverend goed ontwikkeld is), wordt het wat dat betreft nog even afzien. 

De omgeving is hier overigens echt heel leuk, vooral de kleine kustplaatsjes. Het is echt een schilderachtig gezicht, die boulevard met allerlei kleuren huisjes en de mooie blauwe lucht als achtergrond! Heerlijk om daar te wonen en ieder moment kunnen uitwaaien op het strand. Misschien ooit als tweede huisje...?

Nog maar een paar nachten hier en dan zijn we weer thuis. Misschien komt er nog een post, maar misschien ook niet. In ieder geval kom ik jullie over 4 dagen weer lastig vallen in ons kikkerlandje!

Au revoir,
Sara

Labels: , , ,

Thursday, August 1, 2013

CAMPING LIFE


Camping life, je weet wel, die gebroken nachten in een bloedhete tent, gedoe met een gasbrandertje om fatsoenlijk thee te kunnen zetten en het allerergste: afwassen... Okee, tegen zulke ijzersterke argumenten kan ik niet op maar ergens, diep van binnen, vind ik kamperen toch best tof.

+ Geef toe, ergens heeft het wel charme. Dat 'Into the Wild' idee waarbij je de wildernis intrekt. En ook al was ik niet van plan mijn geld te verbranden en me ergens op te sluiten met de boeken van Rousseau, een beetje rust op z'n tijd kan ook geen kwaad toch?

+ Ontdek je primitieve ik! Het idee dat je 's nachts 'het fort' aka de tent moet bewaken tegen rondsluipende vossen en eekhoorns is natuurlijk allemaal hartstikke spannônd. En aangezien ze het blijkbaar gemunt hebben op schoenen stelden enkele geliefde familieleden voor om: "die oerlelijke airmax van Sara dan maar als lokaas te gebruiken." Bedankt jongens, bedankt...

+ Er was verdorie gewoon een hittegolf in Engeland gisteren! Geen gedoe met paraplu's, regenpakken en laarzen, wat een feest. Maar geen nood, vandaag is de vertrouwde Engelse drizzle weer terug. 

+ Je ontmoet toffe leeftijdsgenoten uit andere landen waarmee je het lokale nachtleven kunt gaan verkennen. Althans, dat is de bedoeling. Als je net als ik op een camping met een gemiddelde leeftijd van 65+ zit is het ietsje minder spectaculair.

Maarrrr, de minpunten aan kamperen zijn uiteraard niet de onderschatten, dus daarom die ook nog even op een rijtje.

- De ettertjes van de buren besluiten om half 7 's ochtends eens lekker lawaai te gaan maken in de speeltuin en de hele camping wakker te maken met hun oerkreten.

Je bent je kussen vergeten én je luchtbed is lek waardoor je gedwongen bent op de grond te gaan liggen met een opgerolde handdoek onder je hoofd.

- 's Nachts een kudde oorwurmen en ander ongedierte in je slaapzak vinden is ook minder fijn.

Je bejaarde, behaarde en shirtloze buurman werpt steeds schaarse blikken als je rustig in je bikini voor je tentje zit te lezen. (Ik mis spontaan mijn achtertuin met schutting)

Maar toch, geef toe jongens, stiekem is kamperen best leuk.

Liefs,
 Sara








Labels: , , ,